Colometa voor wie en waar

Voor wie is Colometa
w

Doordat de monoloog zo treffend weergeeft hoe een vrouw zich door de verschillende hoogte- en dieptepunten van het leven beweegt is het een verhaal van en voor alle mensen.

Door de eenvoud van Natalia, het vertellende personage, is Colometa  herkenbaar voor mensen met verschillende achtergronden en uit diverse culturen. In compacte, heldere, poëtische zinnen maakt Natalia mensen deelgenoot van haar geschiedenis. Iemand schreef over de voorstelling: ‘Prachtig ontroerend en zo beeldend. Alsof ik in Natlia’s schoenen gelopen heb en nu een leven rijker ben’.

In een intieme setting, met slechts een paar eenvoudige decorstukken, voelt de toeschouwer zich door Natalia direct aangesproken en meegenomen in haar wereld. De nabijheid van het publiek maakt de voorstelling actueel, ervaarbaar en toegankelijk voor een breed publiek. Een toeschouwer schreef : ‘Ademloos geluisterd en meegenomen naar Barcelona. Het ingetogen acteren, zonder dat ik in de gaten had naar een toneelvoorstelling te kijken, alsof ik midden in een film aan de zijlijn zat. Het talent om zo ‘heel dichtbij’ zo groots te kunnen acteren. Je ziet geen toneelspeelster, je ziet Colometa, haar man, de duiven, de revolutie, de kruidenier, haar kinderen levensecht voor je.’
w

Waar kan Colometa gespeeld worden?
w
Colometa wordt gespeeld als openbare of besloten voorstelling op diverse locaties, zowel binnen als buiten. De mogelijkheden en kwaliteiten van de locatie worden geïntegreerd in de voorstelling. Colometa is bijzonder geschikt als openluchtvoorstelling.

Door de sobere vormgeving kan de voorstelling op uiteenlopende locaties gespeeld worden zodat ook mensen die niet of nauwelijks naar een theater gaan de kans hebben een mooie toneelmonoloog bij te wonen.

Heeft u wel eens aan de mogelijkheid gedacht dat Colometa op uw locatie voor uw bezoekers gespeeld kan worden? Wat is er leuker dan een toneelmonoloog op een bijzondere locatie. En die locatie kunt u zelf kiezen!w

Theater Colometa’ in Amsterdam
Rosmarie beschikt over een intieme, mooie theaterruimte ’Theater Colometa’. In ‘Theater Colometa’ kunt u met een gezelschap van maximaal 26 mensen een voorstelling bijwonen, inclusief de gastvrouw-man. Zo u wilt worden de mensen ontvangen met koffie en thee en is er na afloop van de voorstelling een nazit met een glaasje en een hapje.
w
De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Na ongeveer 60 minuten is er een pauze.
De voorstelling kan gespeeld worden voor een publiek variërend van rond de 20 tot ruim 100 mensen.
w
Bent u geïnteresseerd bel gerust 020-4480499 of mail roos@rosmarie.nl

w
wDe voorstelling Colometa    Rosmarie over Colometa     Recensies en reacties      Auteur Mercé Rodoreda    Contact en boeken

Reacties zijn gesloten.